پودر انار – آشنایی با محصول و روش تولید

از آنجا که یکی از محصولات و تولیدات باغ های نجف آباد، میوه انار است و از آنجا که یکی از بزرگترین انارستان های کشور در جلال آباد احداث شده، تصمیم گرفتم برای افزایش آگاهی همگان و خصوصا تولید کنندگان بومی، مقاله هایی درباره این میوه ارزشمند را ترجمه و ارائه نمایم.

نوشته حاضر از سایت http://www.amazing-pomegranate-health-benefits.com (به معنی مزایای شگفت انگیز انار برای سلامتی) است که یک سایت تخصصی در زمینه معرفی خواص و محصولات جانبی میوه انار است، برداشت و ترجمه شده است.

پودر انار نجف آباد

درباره پودر انار

پودر انار یک جایگزین بسیار خوشمزه برای خواص انار است. اگر به میوه انار یا آب انار طبیعی دسترسی ندارید، از این طریق می توانید ویتامین C و یک آنتی اکسیدان قوی را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید.

پودر انار یک پودر صورتی رنگ است که می تواند به خوراکی مختلف، دسر ها و شیرینی ها اضافه شود تا ارزش غذایی آن غذا یا نوشیدنی را افزایش دهد.

این پودر صورتی چیست؟

این پودر نتیجه خشک کردن و پودر کردن میوه و دانه های انار به صورت قرار دادن در آفتاب یا خشک کردن توسط گرمای فِر است.

روش تولید پودر انار

۱- تعدادی انار رسیده و سالم را انتخاب کنید، مطمئن شوید انار ها رسیده و بدون لکه باشند.

۲- فِر را تا دمای ۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۳- میوه ها را پوست بکنید، آنها را در سینی فِر قرار دهید و آنها را در فِر (که از قبل گرم شده) قرار دهید.

۴- میوه ها را برای ۵ تا ۸ سعت داخل فر باقی بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۵- زمانی که سطح خارجی دانه های انار حالت چرمی به خود گرفت میوه ها آماده پودر کردن هستند. هیچ رطوبتی در سطح خارجی دانه ها نباید وجود داشته باشد

۶- دانه ها را از فِر خارج کنید و حداقل برای ۱۲ ساعت اجازه دهید در دمای عادی خنک و خشک شوند.

۷- بوسیله رنده، میوه های خشک شده را به طور کامل رنده کنید.

۸- نهایتا می توانید به وسیله آسیاب برقی یا هاون، میوه های رنده شده را کاملا پودر کنید.

۹- پودر انار شما آماده است. بهتر است آن را در ظرف شیشه ای و در محلی خنک و تاریک نگهداری کنید

انتشار این مطلب با ذکر منبع کاملا آزاد است و صرفا جهت افزایش دانش ایرانیان ترجمه و آماده سازی شده است. لطفا در صورتی که در این زمینه دارید در همین صفحه با دیگر کاربران در میان بگذارید

سپاس

یک دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *