روش خشک کردن خرمالو به شیوه ژاپنی

در ژاپن از قدیم خرمالو ها را به شیوه ای جالب خشک می کنند و این خرمالوی خشک شده که خرمالوی دوجوهاچیا نام دارد، بسیار پر طرفدار است. به همین علت و به علت وجود درختان خرمالو در منطقه نجف آباد و در کل کشور تصمیم گرفتم این شیوه را معرفی کنم. به امید اینکه کشاورزان ایرانی بتوانند با به کار گیری شیوه های علمی و مفید، ارزش های افزوده محصولات خود را افزایش دهند و به سود بیشتر دست یابند.

روش خشک کردن خرمالو به شیوه ژاپنی (دوجوهاچیا) در ویدئوی بالا ارائه شده است. من مطالب ویدئو را به صورت زیرنویس فارسی روی ویدئو قرار دادم که می توانید به راحتی آن را تماشا کنید.
مراحل خشک کردن خرمالو به این روش به اختصار:

۱- چیدن خرمالو بدون جدا شدن چوب آن و پهن کردن آن – تا زمانی که کمی رسیده شود

۲- پوست کندن خرمالوها – خرمالو باید آنقدر سفت باشد که بتوان پوست آن را با کارد یا با پوست کن، کند

۳- آویختن خرمالو ها به شکلی که هوای کافی بتواند بین آنها جریان یابد

۴- قرار دادن خرمالوهای آویخته در سایه به مدت یک هفته

۵- قرار دادن خرمالو های آویخته در آفتاب به مدت ۲ هفته

۶- برس زدن سطح خرمالو ها برای پدیدار شدن و قرار گرفتن شکر آن بر روی سطح خرمالو

۷- قرار دادن خرمالو های آویخته در آفتاب برای بار آخر – خرمالو باید مانند تصویر خشک شود و نباید در آفتاب بسوزد

۸- جمع آوری و بسته بندی خرمالو ها

دوستان گرامی لطفا ابتدا ویدئو را با دقت تماشا کنید. به علت عدم آشنایی کامل من با انواع خرمالو، امکان این هست که این روش فقط با نوع خاصی از خرمالو امکان پذیر باشد. لطفا نظرات و ایده های خودتان را در پایین مطلب با ما به اشتراک بگذارید

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *